Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ολιβέιρα: «Η απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα και την ΑΕΚ ήταν ίσως η πιο ευτυχισμένη»

Ολιβέιρα: «Η απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα και την ΑΕΚ ήταν ίσως η πιο ευτυχισμένη»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα, μίλησε στην εφημερίδα A’ Bola της πατρίδας του με αφορμή την πιθανή επιστροφή του στην Εθνική Πορτογαλίας και αναφέρθηκε στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος φορ δήλωσε: «Ποτέ δε σταμάτησα να σκέφτομαι την Εθνική ομάδα. Η φιλοδοξία μου με συνοδεύει πάντα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα φτάσω εκεί. Με τον Φερνάντο Σάντος έχω μπει δυο φορές στην προεπιλογή κι αυτό μόνο ενισχύει την ελπίδα μου. Όμως ένα πράγμα ξέρω καλά… Μόνο με το να είμαι πολύ καλά στο κλαμπ (σ.σ. ΑΕΚ) μπορώ να έχω αυτή τη δυνατότητα να κληθώ. Στο πλαίσιο αυτό, η απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα και την ΑΕΚ ήταν ίσως η πιο ευτυχισμένη».

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Θεραπεία και προσεχώς εξετάσεις για τον Γέβτιτς

Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com