Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ολιβέιρα: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την νίκη»

Ολιβέιρα: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την νίκη»

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στη κάμερα της NOVA για την κατάσταση στην ομάδα,τον Νίκο Κωστένογλου και την πιθανότητα νέου προπονητή αλλά και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη.

Αναλυτικά:

Για τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε στο καλύτερο σημείο και όλοι προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Είναι απόλυτως λογικό να μην είναι κανείς χαρούμενος, εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε γιατί αισθανόμαστε ότι δεν κάνουμε αυτό που αντιπροσωπεύει η ΑΕΚ και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για τις δηλώσεις Μπάρκα και αν είναι όλο αυτό ψυχολογικό:

«Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη Μπάρκα, δεν είναι μόνο θέμα του προπονητή, αλλά και δικό μας, όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Πολλές φορές στο γήπεδο έχουμε νευρικότητα, δεν μπορούμε να κάνουμε σωστές πάσες και κάνουμε εύκολα λάθη. Όλοι πρέπει να βελτιωθούμε γιατί αυτό δεν είναι η ΑΕΚ.»

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που πιθανότατα θα είναι τελευταίο παιχνίδι του Κωστένογλου στον πάγκο:

«Δεν είμαι ο αρμόδιος που θα μιλήσει για τις αποφάσεις τις διοίκησης για την αλλαγή του προπονητή. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είτε είναι το τελευταίο του Νίκου Κωστένογλου είτε όχι, εμείς πρέπει να παλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την νίκη.»

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Αθήνα:

«Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με έχει εκπλήξει θετικά. Αν το συγκρίνω με την Πορτογαλια θα μπορούσα να πω ότι είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο. Ίσως λείπει λίγο η τεχνική αλλά έχει περισσότερη δύναμη. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι το παιχνίδι στη Λάρισα όπου το γήπεδο ήταν ντροπή και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα. Άρα μόνο θετικά έχω να πω για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Αθήνα.»

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Αν σκεφτούμε μόνο τη βαθμολογία θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί στα τελευταία ματς ο Πανιώνιος παίζει πολύ καλά. Αύριο θα έχει ένα έξτρα κίνητρο, γιατί θα σκεφτούν ότι η ΑΕΚ δεν είναι καλά και θα σκεφτούν ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη.»

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ο Μελισσανίδης αποφασίζει το τέλος Παπαδημητρίου

Η ανακοίνωση της Ένωσης για το τέλος της συνεργασίας με τον Εκτελεστικό Διευθυντή. Δείτε την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com