Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ολλανδικό μοντέλο στις ακαδημίες της ΑΕΚ

Ολλανδικό μοντέλο στις ακαδημίες της ΑΕΚ

Ξένος και κατά προτίμηση Ολλανδός ο νέος Διευθυντής Ακαδημιών στην Ένωση.

Τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Άκη Ζήκο ψάχνουν στην ΑΕΚ και θα αναλάβει υπό την εποπτεία του τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Γρηγόρης Σαράντης σε συνεργασία με την ΠΑΕ θα αποφασίσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τον κατάλληλο για τη θέση. Αυτός αναμένεται να έρθει από το εξωτερικό και υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση στο ολλανδικό μοντέλο που γίνεται εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες των ομάδων.

Εκτός από την αποχώρηση του Ζήκου αναμένονται μεγάλες αλλαγές και στο τιμ των ακαδημιών, οι οποίες όμως θα αποφασιστούν σε συνεργασία με τον νέο «αρχηγό» των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Όλο το προσωπικό θα κριθεί και μετά από ορισμένο διάστημα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των ακαδημιών.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Κλήθηκε στην Εθνική Βοσνίας – Ερζεγοβίνης ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς

Στην Εθνική Βοσνίας – Ερζεγοβίνης ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Στις κλήσεις του Βίνκο Μαρίνοβιτς, στην Εθνική …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com