Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με Παπαβασιλείου η «Βασίλισσα» (pic)

Ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με Παπαβασιλείου η «Βασίλισσα» (pic)

Διαβάστε την ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, σχετικά με την αποχώρηση του γυμναστή Νίκου Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε σε συγκινησιακό κλίμα η συνεργασία της με τον γυμναστή Νίκο Παπαβασιλείου, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής και ευδαίμονος πορείας.

Ευχαριστούμε εγκαρδίως τον Νίκο, για τον επαγγελματισμό και την προσήλωση στα υψηλά ιδανικά της «Βασίλισσας» και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Νίκος Παπαβασιλείου δήλωσε μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ:

«Τέσσερα χρόνια με χαρές, πολύ μεγάλες στιγμές, έντονα συναισθήματα. Όλα αυτά τα σπουδαία θα τα έχω καλά φυλαγμένα στην καρδιά μου. Αποχωρώ από την ΑΕΚ, αλλά φεύγω γεμάτος. Δεν θα μπορέσω να ζήσω την Ομάδα στο νέο της γήπεδο, στο δικό της Σπίτι, ίσως στη μεγαλύτερη πρόκληση της Ιστορίας της, αλλά εύχομαι η Ομάδα να πετύχει στο Σπίτι της όσα πετύχαμε την τελευταία τετραετία και ακόμα περισσότερα. Τα αξίζει. Τα δικαιούται.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκα μαζί τους στην ΑΕΚ, τους προπονητές, τους παίκτες, τα στελέχη της.

Και πάλι, εύχομαι τα καλύτερα στην μεγάλη αυτή Ομάδα, που είχα την τιμή να υπηρετήσω».

Δείτε παρακάτω την σχετική εικόνα:

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου – Ευχάριστα τα νέα για Σιμόες

  Ο Έλληνας διεθνής παραμένει εκτός προπονήσεων  Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com