Ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά ο Βράνιες (vid)

Ο Βόσνιος στόπερ είναι έτοιμος να ντυθεί ξανά στα «κιτρινόμαυρα»!

Ο Όγκνεν Βράνιες σήμερα πέρασε από τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις, ενώ ολοκλήρωσε και τα εργομετρικά τέστ στα Σπάτα. Πλέον απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού από την Ένωση.

Μάλιστα, ο 31χρονος στόπερ φαίνεται πως είπε στον εργοφυσιολόγο της ομάδας, Γρηγόρη Μπογδάνη: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις και τι θα πεις στον προπονητή, εγώ την Πέμπτη θέλω να παίξω. Έτοιμος είμαι, πάω τώρα να σου διαλύσω τα μηχανήματα».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -