Αρχική / AEKPASSION / Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αρθροσκόπηση του Στάνκοβιτς (pic)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αρθροσκόπηση του Στάνκοβιτς (pic)

Ο 29χρονος τερματοφύλακας της Ένωσης υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσω ανάρτησης στα social media του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αρθροσκοπική μερική μηνισκεκτομή έσω μηνίσκου του Τσίτσαν Στάνκοβιτς και η ΠΑΕ ΑΕΚ του έστειλε ευχές για ταχεία ανάρρωση μέσω ανάρτησης στα social media.

Υπενθυμίζουμε πως η επάνοδος του Αυστριακού τερματοφύλακα στην αγωνιστική δράση της Ένωσης υπολογίζεται για τις αρχές του νέου έτους.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Η αποστολή της ΑΕΚ Β΄ για τον αγώνα με την Κηφισιά (ΦΩΤΟ)

 Η ΑΕΚ Β΄ αντιμετωπίζει αύριο (29/1, 14:45) την Κηφισιά εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com