Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Όλος ο κόσμος…ΑΕΚ

Όλος ο κόσμος…ΑΕΚ

Μεγάλη βραδιά χθες για την Εθνική ομάδα γυναικών στο χάντμπολ. Μεγάλη βραδιά όμως και για το μέγεθος της ΑΕΚ, σε διαδρομή, ιστορία, συμβολισμό. Μεγάλη δημοσιογραφική βραδιά, για έναν άνθρωπο κατά βάση αιρετικό. Κατά βάση “ψυχοπαθή”, κατά βάση ΑΕΚΤΖΗ, με ρίζες από πάππου προς πάππου, που λέμε.

cats

 

 

 

 

 

 

Πάνω από όλα όμως, δημοσιογράφο με όλη την σημασία της λέξης. Με τον Νίκο τον Αγγελίδη, μας συνδέει μια σχέση πολλών ετών. Ποτέ δεν συμφωνούσαμε σε όλα, ειδικά στον τρόπο αντίδρασης, όταν δεν μας άρεσε κάτι στην ΑΕΚ. Δηλαδή σχεδόν πάντα. Εκείνος είναι επιθετικός και ακραίος ,από την φύση του, εγώ πιο μετριοπαθής, με υπομονή. Όμως είναι ανιδιοτελής, είναι ΑΕΚΑΡΑ και είναι Δημοσιογράφος της έρευνας και του ρεπορτάζ. Έκανε μια επίπονη, χρονοβόρα, αλλά πολύ περιεκτική και δύσκολη έρευνα. Να βρει τις “ΑΕΚ όλου του κόσμου”.

Αποτέλεσμα;; Ένα καταπληκτικό βιβλίο, με 302! Αν δεν κάνω λάθος!Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ δυστυχώς χθες στην επίσημη παρουσίαση , γιατί την ίδια ώρα έπαιζε η Εθνική Γυναικών με την Φινλανδία, αλλά θεωρώ ότι η οικογένεια Σταματιάδη, τίμησε όπως έπρεπε τον Νίκο και την δουλειά του. Με την παρουσία του Ανδρέα και του Δημήτρη. Σε μια εκδήλωση που ήταν γεμάτη ΑΕΚ .

Μπράβο Νικόλα και πάντα να δίνεις το παράδειγμα με την δουλειά σου.

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Περίοδος μεταγραφών, περίοδος χαλάρωσης αλλά και σχεδιασμού. Περίοδος που όλα μοιάζουν εφικτά με τις κατάλληλες …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com