Ομιλία Ίβιτς στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Μπράγκα

Ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής μίλησε στους παίκτες μετά τη νέα ήττα και προσπάθησε να τους εμψυχώσει ενόψει Παναθηναϊκού και συνέχειας.

Το ηθικό των παικτών προσπάθησε να ανεβάσει ο Ίλια Ίβιτς μετά από μια ακόμη ευρωπαϊκή βραδιά που πήγαν όλα στραβά για την Ένωση. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως πρέπει τα αφήσουν πίσω τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και να εστιάσουν στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.

Τα λόγια του Σέρβου Τ.Δ.:

«Ψηλά το κεφάλι. Δεν θέλω να μας βλέπω έτσι. Ότι έγινε… έγινε απόψε, το ξεχνάμε αύριο. Έχουμε πολύ δύσκολο και κρίσιμο ματς την Κυριακή. Το μυαλό μας πρέπει να είναι εκεί».

- Advertisement -

Ο Μάσιμο Καρέρα πήγε στην συνέντευξη Τύπου και αμέσως μετά αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, χωρίς να κάνει καμία ομιλία στους παίκτες του.

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -