Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στα Σπάτα σήμερα το πρωί στους ποδοσφαιριστές του, για την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασαν χθες βράδυ απέναντι στους Ρουμάνους.
Ο Μιγκέλ Καρντόσο μίλησε με τους “κιτρινόμαυρους” για το χθεσινό παιχνίδι, όπου η ΑΕΚ ήταν κάκιστη στην απόδοσή της, κάτι που ευτυχώς δεν πλήρωσε.
Ο προπονητής του “Δικεφάλου” θέλησε να δει τι έφταιξε και φυσικά με σκοπό το χθεσινό χαλί να μην υπάρξει ξανά, ενώ κάποια πράγματα, όσον αφορά τα αγωνιστικά, ειπώθηκαν από τους Μάνταλο και Τσιγκρίνσκι.
Δείτε τι είπε ο Πορτογάλος:
«Πρέπει να βρούμε όλοι μαζί τι φταίει. Τι φαίνεται να πηγαίνει στραβά. Εχω δει κάποια πράγματα, εχω κάνει μία ανάλυση του παιχνιδιού, θέλω όμως την δική σας άποψη. Θέλω τη δική σας γνώμη. Θέλω να συζητάμε τα πάντα και να βρίσκουμε μαζί λύσεις σε όλα, γιατί είμαστε μία ομάδα και πρέπει έτσι να λειτουργούμε πάντα. Ως ομάδα».

