Οπαδοί ΟΦΗ υπέρ της μετακίνησης οπαδών της ΑΕΚ: «Σεβόμαστε εκείνον που κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα για να δει από κοντά την καψούρα του»

Ανακοίνωση υπέρ της παρουσίας οπαδών της ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ, το ερχόμενο Σάββατο, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ.

Στην ανακοίνωσή τους η οπαδοί της κρητικής ομάδας διαψεύδουν πως απευθύνθηκαν στην Αστυνομία για να σταματήσει την μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Θέλουμε να απαντήσουμε στην Αστυνομία πως ουδέποτε οι οπαδοί του ΟΦΗ τηλεφώνησαν στην ΠΑΕ απειλώντας για επεισόδια. Η λέξη «χαφιές» αντικατοπτρίζει άτομα που προσπαθούν να θίξουν, να προσβάλουν και να ξεφτιλίσουν το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ στα μάτια τον οπαδών της Ελλάδας και όχι μόνο.

- Advertisement -

Για εμάς η λέξη οπαδός είναι κάτι ιερό στηρίζοντας μέχρι τέλους τις μετακινήσεις των οπαδών όλων των ομάδων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν είμαστε φίλοι με κανέναν, δεν γουστάρουμε κανέναν – είμαστε μόνο ΟΦΗ.

Όμως σεβόμαστε εκείνον που έχει την ίδια τρέλα με εμάς και κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα για να δει από κοντά την καψούρα του.

Δεν είμαστε μπαχαλάκηδες, είμαστε μάγκες Ομιλίτες οπαδοί.

Η εποχή των παγετώνων τελείωσε και ο άνθρωπος εξελίσσεται. Η δημοκρατία βασιλεύει και η μετακίνηση οπαδών είναι δημοκρατικό δικαίωμα.

Δεν έχετε λοιπόν κανένα δικαίωμα να μην σέβεστε και να παίρνετε δικτατορικές αποφάσεις.

Είναι δυνατόν να απαγορεύεται η μετακίνηση Ελλήνων πολιτών σε μια δημοκρατική χώρα;

Θέλουμε επίσης να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είμαστε υποχείριο καμίας ΠΑΕ, το γήπεδο μας είναι φιλοξενούμενοι οι οπαδοί όλων των ομάδων αρκεί να υπάρχει σεβασμός στην πόλη μας, την ομάδα μας και σε εμάς τους ίδιους”.

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -