Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ / Όποιος δεν μπορεί…

Όποιος δεν μπορεί…

Στη ζωή λένε πως ο,τι δώσεις θα πάρεις και η ΑΕΚ παίρνει ακριβώς αυτό που της (ΔΕΝ)αξίζει από τη ποδοσφαιρική λογική που λέει πως όταν είσαι τόσο πίσω σε ρόστερ,προπονητή,οργάνωση και οικονομικά από τον αντίπαλό σου,μοιραία θα χάσεις. Εδώ τελειώνει και η ανάλυση του χθεσινού αγώνα αλλά και κάθε ντέρμπι που η ΑΕΚ χάνει από τον Φεβρουάριο του 18′.

Η ομάδα βίωσε την «μαύρη» εμπειρία του υποβιβασμού στη Γ’εθνική το 2013 με σκοπό την Αναγέννησή της και την Επιστροφή της εκεί που της αξίζει: Στη κορυφή και με παίκτες και διοίκηση που αρμόζουν στη δυναμική και την ιστορία του συλλόγου. Ακούσαμε υποσχέσεις από τον υπεύθυνο της σημερινής αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής κατάντιας της ΑΕΚ κ.Μελισσανίδη(επιτέλους πρέπει να λέμε τον αποκλειστικό υπεύθυνο αυτού που ζούμε αλλιώς θα συνεχίσουμε να κατηγορούμε τον Καρντόσο,τον Λύμπε,τον Ουζουνίδη,τον Δέλλα,τον Μιλοβάνοβιτς,τον Κωστένογλου κλπ κλπ και η λίστα θα μεγαλώνει)ότι μόλις επιστρέψουμε θα τρέμουν,θα ειδοποιηθούν,θα φτιάξουμε ομάδα που θα χαίρεται ο κόσμος και θα παίζει μπαλάρα και πόσα άλλα.

ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ αυτά είδαμε δυστυχώς φίλοι ΑΕΚτζήδες,βλέπουμε από το 2015 που επιστρέψαμε μια ομάδα να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα,οι παίκτες του ρόστερ να είναι επιπέδου ομάδας που παλεύει για την είσοδο στη πεντάδα,εξωαγωνιστική ανυπαρξία(αλήθεια σε άλλα κιτρινόμαυρα σάιτ που βλέπαμε σαν πρώτες ειδήσεις με πανηγυρισμούς λες και κερδίζαμε τον Ολυμπιακό, ότι βγήκε ο τάδε πρόεδρος στην ΕΠΣ Αθηνών,Κιλκίς,Λακωνίας και δεν ξέρω και εγώ ποιο χωριό ακόμα,πανηγυρίζαμε για να εδραιωθεί ο ΠΑΟΚ στο παρασκήνιο;) ακαδημίες τίποτα, έγινε το θαύμα μια χρονιά και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με ψυχή και πολύ τύχη(και επειδή έγιναν κάποια απλά βασικά πράγματα και κυρίως είχες ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)αλλά αντί να χτίσει εκεί η ομάδα και να προχωρήσει μεθοδικά στο επόμενο βήμα,αποφάσισε να τα γκρεμίσει όλα και να πάμε ξανά πίσω,πολύ πίσω.

Επειδή οι αριθμοί συνήθως λένε την αλήθεια ας δούμε τη διαφορά από τη κορυφή από τη σεζόν της Επιστροφής:2016(-31),2017(-14),2018(1η)2019(-23) και φέτος είμαστε ήδη στο -8 και συνεχίζουμε…Αυτή ήταν η αλλαγή και η επιστροφή της ΑΕΚ όπως της αξίζει;Αυτό ήταν ότι θα τρέμουν;Μάλλον εμείς τρέμουμε κάθε χρόνο από τις πολικές θερμοκρασίες κάτω από τη κορυφή… Δηλαδή η διαφορά ποια είναι από την ΑΕΚ του Αδαμίδη,Θανόπουλου κλπ που τερματίζαμε πάλι τόσο μακριά από τη πρώτη θέση;Υπάρχει όμως μια διαφορά σημαντική…Οι τότε διοικούντες απλά δεν μπορούσαν,ο Μελισσανίδης μπορεί αλλά για κάποιους λόγους που μόνο αυτός ξέρει ΔΕΝ. Επίσης τότε παρόλο που η ΑΕΚ δεν ήταν όπως έπρεπε κυρίως οικονομικά είχες 2-3 παίκτες να πιαστείς(Σκόκο,Μπλάνκο,Τζιμπούρ κλπ)τώρα έχουμε κάνει ιερά τοτέμ της ΑΕΚ παίκτες όπως ο Μάνταλος,ο Μπακάκης,ο Σιμόες,ο Αραβίδης και ο Πλατέλλας παλιότερα και πραγματικά είναι να απορείς.

Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις στο κόσμο της ΑΕΚ,που στήριξε στα δύσκολα από τη Γ’εθνική και πλήρωνε το διαρκείας του σε πολύ υψηλές τιμές για την κατηγορία καθώς τα χρήματα θα πηγαίναν στο γήπεδο,που με την αγωνιστική επιτυχία του 2018 και την είσοδο τους ομίλους του CL τα χρήματα της ΑΕΚ πήγαν για το γήπεδο και η ομάδα έμεινε γυμνή με προπονητή τον Ουζουνίδη που έβγαλε τον ΠΑΟ τη προηγούμενη χρονιά τότε 11ο!!.Κύριε Μελισσανίδη,όταν αποφάσισες να αναλάβεις την ομάδα,φανταζόμασταν έναν Τίγρη που θα είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ στην ομάδα της ΑΕΚ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ήταν και ο Δημητρέλος και ο Αδαμίδης. Δεν μπορεί η ομάδα να πηγαίνει στον αυτόματο φτάνει πια,πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις για να γίνει η ΑΕΚ ξανά μεγάλη.

Το γηπεδικό έχει τη σφραγίδα Μελισσανίδη και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο γι αυτό τουναντίον, ΌΜΩΣ η ομάδα είναι κυρίως ποδοσφαιρική,δεν γίνεται να παίρνουμε χαρά σαν ΑΕΚτζήδες συνέχεια από τα μπετά στη Νέα Φιλαδέλφεια,πράγμα που η αγωνιστική ανυπαρξία της ομάδας το έχει καταντήσει γραφικό. Αν για κάποιους λόγους,η σημερινή διοίκηση μπορεί να επικεντρωθεί και να ασχοληθεί μόνο με το γήπεδο,είναι απόλυτα θεμιτό και πιο ντόμπρο να το πει ξεκάθαρα και να δούμε την επόμενη μέρα στο αγωνιστικό τμήμα,γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΆΛΛΟ. Η ιστορία άλλωστε μόνο και μόνο με τη δημιουργία του γηπέδου, γράφει με χρυσά γράμματα το όνομα Μελισσανίδης στην ιστορία της ΑΕΚ.

Σταμάτης Σταθάτος

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ευρωπαϊκές υπερβάσεις, ο μονόδρομος της ΑΕΚ!

Ο μόνος τρόπος για να σταθεροποιηθεί εκ νέου η Ένωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι οι …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com