Αρχική / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Οργισμένος ο Μάκης Αγγελόπουλος με ΕΟΚ και διαιτησία

Οργισμένος ο Μάκης Αγγελόπουλος με ΕΟΚ και διαιτησία

Δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έγιναν από τους διαιτητές στο σημερινό παιχνίδι,της ΑΕΚ με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ ο μεγαλομέτοχος της Βασίλισσας Μάκης Αγγελόπουλος.

Απίστευτα «όργια» έγιναν στο σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με το Περιστέρι, στο ΟΑΚΑ, από τους διαιτητές, Βάσω Τσαρούχα, Αργύρη Καλδίρη και Γιάννη Μαλαμά, που ήταν αυτοί που ανάγκασαν την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να χάσει το παιχνίδι. Όπως είναι λογικό, ο Μάκης Αγγελόπουλος, ήταν έξαλλος με τα όσα είδε, δια ζώσης. Ο μεγαλομέτοχος της Βασίλισσας, είναι οργισμένος, με τα απίστευτα προκλητικά σφυρίγματα των τριών διαιτητών, αλλά είναι επίσης οργισμένος και με την ΕΟΚ, που φυσικά ορίζει τους διαιτητές.

Ο Μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος σε συνέντευξη του πρόσφατα σε αθλητική ιστοσελίδα είχε δηλώσει πως πρέπει να γίνει αλλαγή στην προεδρία της ΕΟΚ, και πιθανόν να υπήρξαν κάποιου είδους… αντίποινα με τα όσα έγιναν σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το σίγουρο είναι πως η ΚΑΕ ΑΕΚ τα σημερινά προκλητικά σφυρίγματα δεν θα τα αφήσει έτσι.

 

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Παπαθεοδώρου: «Ήμασταν φανερά εκτός ρυθμού και κακοί στην άμυνα, παίξαμε λίγο πιο έξυπνα και τελικά κερδίσαμε μία έξυπνη ομάδα»

 Στις αλλαγές που έκανε η ομάδα του και στην εικόνα που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com