Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Original 21: «Ψηλέ,καλό σου ταξίδι»

Original 21: «Ψηλέ,καλό σου ταξίδι»

Η Orginal 21 με ανακοίνωση της αποχαιρέτισε τον Νίκο Ζήση ο οποίος έφυγε από τη ζωή και υπήρξε ένα από τα πιο ενεργά μέλη της οργάνωσης.

Αναλυτικά:

Ημέρα θλίψης σήμερα για την οικογένεια της ORIGINAL 21..Μία από τις πιο γερές της κολόνες όλα αυτά τα χρόνια,δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Νίκος Ζήσης ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι. ‘Ενα από τα πιο μεγάλα παλικάρια που γνώρισε αυτός ο τόπος, σεβάσμιος από εχθρούς και φίλους, κουβάλησε για χρόνια στις πλάτες του γενιές και γενιές ΑΕΚτζήδων,τα έβαλε με Θεούς και Δαίμονες,μάς έστρωσε μονοπάτια και δρόμους δόξας και έκανε την ORIGINAL 21 μεγάλη και τρανή.

Πάντα στην πρώτη γραμμή, πάντα παρών όπου και αν υπήρχε ΑΕΚ. Από μικρό παιδάκι στο Δωματιάκι,στα πούλμαν της ταλαιπωρίας,στα ταξίδια της οργής,στους δρόμους της φωτιάς.

Ψηλέ καλό σου ταξίδι.Κοίτα τώρα να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις να μας προσέχεις,όπως έκανες πάντα.Μια θέση στην Αγ.Σοφιά θα είναι κρατημένη και για σένα.

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Δείτε όλα τα φετινά γκολ της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο! (VIDEO)

Το AEKPassion σας θυμίζει όλα τα φετινά γκολ της ομάδος μας σε ένα βίντεο.  Δείτε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com