Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Original λατρεία και στη Πολωνία

Original λατρεία και στη Πολωνία

Σε λίγες ώρες θα παρακολουθήσουμε το πρώτο φιλικό της ομάδας μας από το Κιέλτσε της Πολωνίας.

Για μερικά αδέλφια όμως αυτό δεν είναι αρκετό καθώς έφτασαν ήδη από χθες και αναμένεται να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ιστορικό club της Original 21 του Λονδίνου δικαιολογεί γι’ άλλη μια φορά το μότο του ίδιου του συνδέσμου “always on tour” (πάντα σε περιοδεία) και βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας στη Πολωνία για το πρώτο φιλικό του ποδοσφαιρικού τμήματος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Τα παιδιά άλλωστε κατά τη διάρκεια όλης της προηγούμενης χρονιάς βρέθηκαν σε όλα τα γήπεδα του εξωτερικού όπου και να αγωνίστηκε ο σύλλογος μας σε οποιοδήποτε άθλημα, αποτελώντας με αυτό τον τρόπο τον “φύλακα-άγγελο” της σε όλη την Ευρώπη.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Κρέσπο: «Ήταν δύσκολος αγώνας, παρουσιάστηκε καλή η ΑΕΚ»

Ο Ισπανός αμυντικός των Θεσσαλονικιών υποστήριξε πως η ΑΕΚ ήταν δυνατή στο παιχνίδι της και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com