Αρχική / AEKPASSION / Original Περιστερίου: «Εκπαίδευσε τον γιο σου!» (pic)

Original Περιστερίου: «Εκπαίδευσε τον γιο σου!» (pic)

Ηχηρό μήνυμα του κλαμπ του Περιστερίου για τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών!

Με αφορμή τα τελευταία τραγικά γεγονότα κακοποίησης γυναικών, τα παιδιά του συνδέσμου της Original στο Περιστέρι, έφτιαξαν μια καταπληκτική φωτογραφία, με την οποία θέλουν να δώσουν μία δυνατή γροθιά στην κακοποίηση των γυναικών.

Με τη φωτογραφία-αφίσα, δείχνουν απέχθεια στην κλισέ έκφραση που ακούγεται από τους γονείς «Προστάτεψε την κόρη σου» αλλά και προωθούν την άποψη «Εκπαίδευσε τον γιο σου».

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Συνέχισαν τα ατομικά οι Σβάρνας, Σαμπανάτζοβιτς

Ολοκληρώθηκε το απογευματινό πρόγραμμα της 3ης ημέρας στην Πορταριά.  Χωρίς την παρουσία των Σβάρνα, Σαμπανάτζοβιτς …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com