Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / ORIGINAL: «Τώρα αναλαμβάνουμε εμείς»!

ORIGINAL: «Τώρα αναλαμβάνουμε εμείς»!

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τα «εγκλήματα» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο Άλσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα πολλά λόγια – και ειδικά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα – είναι φτώχεια… Φτώχεια όχι στην τσέπη αλλά στην ψυχή και στο μυαλό. Εμείς ως ORIGINAL21, ως Άνθρωποι, ως Πολίτες αυτού του τόπου, λέμε πλέον ΩΣ ΕΔΩ! ΦΤΑΝΕΙ!

Φτάνει, στα ψεύτικα τα λόγια που βάφτιζαν χούλιγκαν όσους είχαμε διαφορετική άποψη από το Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας και τους κλακαδόρους του. Τελικά αυτοί γκρεμίζουν τοίχους και πόρτες τη νύχτα σα χούλιγκαν… Τη νύχτα όμως γίνονται οι παρανομίες, ενώ εμείς θα είμαστε εκεί μέρα!

Φτάνει, σε αυτούς που μας έτρεχαν στα δικαστήρια επειδή κάποιος τους στραβοκοίταξε. Αθωωθήκαμε κύριοι… ενώ εσείς είστε ήδη ένοχοι και με τη βούλα του ΣΤΕ…

Φτάνει, στους καταστροφείς του περιβάλλοντος, του Άλσους και της γειτονιάς μας. Αυτής που εμείς πονάμε όλα αυτά τα χρόνια και για την οποία λοιδορηθήκαμε… όμως άλλοι κόβουν δέντρα, άλλοι βάζουν μπουλντόζες καταστρέφοντας το χώρο του Άλσους. Τελικά εμείς είμαστε αυτοί που προστατέψαμε ό,τι πιο όμορφο έχει η Φιλαδέλφεια και θέλουμε να γίνει ομορφότερο. Για εμάς, τα παιδιά μας, τον λαό της ΑΕΚ και όλον τον κόσμο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Φτάνει, πλέον λέμε ΟΛΟΙ μαζί σε αυτούς που πετάνε ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια δίπλα στα παιδιά μας που παίζουν, δίπλα στο σχολείο, δίπλα στις αυλές και τα μπαλκόνια μας. Χωρίς άδεια, χωρίς τσίπα, χωρίς συνείδηση…

Αν ο νόμος – νομίζουν ότι – δεν τους αγγίζει ή κωλυσιεργεί, εμείς πρέπει να προστατεύσουμε το πράσινο, το Άλσος, τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη γη των προγόνων μας, την πόλη των παιδιών μας. Ενάντια στα πολιτικάντικα παιχνίδια, ενάντια στα συμφέροντα, ενάντια σε όσους μέχρι σήμερα έβρισκαν κάθε είδους απίθανη δικαιολογία για να συκοφαντήσουν έναν ολόκληρο λαό.

ΩΣ ΕΔΩ! ΦΤΑΝΕΙ!

A.E.K. ORIGINAL21 – 1982

ΥΓ: ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ»

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Η Αγιά Σοφιά συνεχίζει την ανέγερσή της

Βίντεο από τα έργα στο Ναό. Δείτε το βίντεο :

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com