Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ORIGINAL21: Μπράβο στους οπαδούς της FCB, τώρα η δική μας σειρά να ξυπνήσουμε!

ORIGINAL21: Μπράβο στους οπαδούς της FCB, τώρα η δική μας σειρά να ξυπνήσουμε!

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ αλλά και ολόκληρης της χώρας, ORIGINAL 21, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους οργανωμένους της Μπάγερν Μονάχου για τη συμπαράσταση στην αισχροκέρδεια που επιχειρείται στα εισιτήρια των φιλοξενούμενων στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και υπόσχεται να αναλάβει και η ίδια δράση για αυτό το θέμα. 

Δείτε την ανάρτηση της ORIGINAL στο λογαριασμό της στο Facebook:

Respect στους οπαδούς της FCB για την διαμαρτυρία τους σχετικά με τις πανάκριβες τιμές των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους οπαδούς! Σειρά μας τώρα να ξυπνήσουμε και να μην δεχόμαστε αμάσητα να χρεώνουν παραπάνω από ένα μεροκάματο ένα αγώνα ποδοσφαίρου εκμεταλευόμενοι την αγάπη του οπαδού για την ομάδα του!

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Χαφ από Πορτογαλία η ΑΕΚ

Ψάχνεται για λύση, εκεί από όπου βρήκε τον Σιμόες η Ένωση. Η ΑΕΚ, ως γνωστόν, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com