Οριστικά χωρίς κόσμο στα Γιάννενα η ΑΕΚ

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες», με τον κόσμο να μην δίνει το παρών στο αυριανό παιχνίδι.

Χωρίς τον κόσμο της θα αγωνιστεί αύριο στα Γιάννενα η Ένωση, αφού υπήρξε απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης, αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών της ΑΕΚ στο γήπεδο. Έτσι, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα προσπαθήσει να φύγει με το διπλό από τους «Ζωσιμάδες», χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου της, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνεχώς δίπλα της σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται κόντρα στον ΠΑΣ.

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -