Οριστικά «κόπηκε» ο Γιοβάνοβιτς

Από τον περασμένο Αύγουστο στη λίστα του Ίλια Ίβιτς, ήταν το όνομα του πρώην προπονητή του Ηρακλή και του ΑΠΟΕΛ και θα ήθελε να τον φέρει στην ΑΕΚ μετά την απομάκρυνση Καρντόσο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που από τον Δεκεμβρίο του 2018, απολύθηκε από την Αλ Νασρ (ομάδα των ΗΑΕ) μέχρι σήμερα δεν έχει ομάδα.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, στις διαπραγματεύσεις που είχε  με τον 57χρονο προπονητή ναι μεν τα βρήκε στο οικονομικό, ωστόσο άκουσε από τον συμπατριώτη του ότι δεν μπορεί να δουλέψει από την πρώτη ημέρα του 2020.

Το ότι δεν μπορεί να εργαστεί, έχει να κάνει με τους όρους που έχει βγει το «διαζύγιό» του με την Αλ Νασρ, στον πάγκο της οποίας είχε καθίσει για δύο θητείες, από Ιούνιο του 2013 έως Οκτώβριο του 2016 και από Ιανουάριο του 2018 μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -