Αρχική / AEKPASSION / Ορίστηκε ο διαιτητής στο Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ

Ορίστηκε ο διαιτητής στο Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ

Η UEFA όρισε τον Ισπανό διαιτητή Αλεχάντρο Ερνάντεθ στην προσεχή ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Ένωσης.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όρισε τον Ισπανό Αλεχάντρο Ερνάντεθ για να διευθύνει την αναμέτρηση στην Ελβετία ανάμεσα στην Σεντ Γκάλεν και την ΑΕΚ για το γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Ο εν λόγω διαιτητής αξίζει να αναφέρουμε πως είναι διεθνής από το 2014 και ανήκει στους διαιτητές πρώτης κατηγορίας της UEFA.

Από εκεί και πέρα, την διαιτητική τετράδα συμπληρώνουν οι συμπατριώτες του Χοσέ Ναράνιο και Χοσέ Αλκόμπα Ροντρίγκεθ (βοηθοί), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Ισπανός Χαβιέρ Αρμπελόρα Ρόχας.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Σύντομα οι εξελίξεις με Λιβάια

   Θετικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού. Το θέμα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com