Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οριστικό: Στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ το Final 8

Οριστικό: Στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ το Final 8

H FIBA δίνει το Final 8 του BCL στην ΑΕΚ. 

Το Basketball Champions League στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ! H επιλογή του ΟΑΚΑ και της ΑΕΚ έμοιαζε όλο και καλύτερη στα μάτια των διοργανωτών της διοργάνωσης, μιας και η «Ένωση» είχε διοργανώσει και το Final 4 του BCL πριν από δύο χρόνια με απόλυτη επιτυχία. Παράλληλα, το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο δοκιμασμένο σε τέτοιες καταστάσεις και με υγειονομικά πρωτόκολλα που μπορούν να τηρηθούν. Όλα έκλεισαν σήμερα στην Ελβετία λοιπόν, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών της ΑΕΚ με τον Πατρίκ Κομνηνό, όπου συζητήθηκαν όλα τα σενάρια: Εάν γίνει δηλαδή το Final 8 με παρουσία κόσμου ή χωρίς.

Όσον αφορά το θέμα παρουσίας κόσμου, (για να έχει και οικονομική επιτυχία το Final 8), θα πρέπει να δοθεί άδεια για τουλάχιστον 6.000 διασκορπισμένων θεατών στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έχει κάνει συζητήσεις και επαφές με τα αρμόδια υπουργεία και ήδη είναι ενήμερη και έτοιμη για όλα τα πρωτόκολλα ανάλογα την κατάληξη. Έχει έρθει σε επαφές και είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί τις ομάδες και δημοσιογράφους από το εξωτερικό, με κλείσιμο ξενοδοχείου (πιθανόν το Χίλτον) και όλα όσα χρειαστούν για την τέλεια υγειονομική ασφάλεια του τουρνουά. Αυτές που θα πάρουν την τελική απόφαση αν θα έχει κόσμο ή όχι το Final 8, είναι οι υγειονομικές αρχές της Ελλάδας και θα το αποφασίσουν μετά τις 20 Αυγούστου.

Θυμίζουμε πως στην Αθήνα θα έρθουν 10 ομάδες συνολικά, καθώς εκκρούν ακόμη δύο σειρές του Top-16 (Τενερίφη – Οστάνδη και Ντιζόν – Νίζνι) που ήταν ισόπαλες  1-1 την στιγμή της διακοπής.

Τα ζευγάρια που έχουν προκύψει είναι τα εξής:

ΑΕΚ – Νίμπουρκ

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Μπούργος

Σαραγόσα – Τενερίφη ή Οστάνδη

Τουρκ Τέλεκομ – Ντιζόν ή Νίζνι

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη, ασχολούμαι με την φωτογραφία και το βίντεο, στα οποία θέλω να εδραιωθώ επαγγελματικά. Όμως στο αίμα μου υπάρχει και ένα άλλο "μικρόβιο". Αυτό της δημοσιογραφίας. Mε ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο το 2004 και από τότε και αυτό το "μικρόβιο" μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Από το 2018, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά γράφοντας σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, αποτελεί κάτι το ξεχωριστό.

Ελέγξτε επίσης

Η παρακάμερα της νίκης της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία (vid)

Δείτε πλάνα από την χθεσινή επικράτηση της Ένωσης. Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com