Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οριστικό τέλος στην υπόθεση Πόνσε από την ΑΕΚ

Οριστικό τέλος στην υπόθεση Πόνσε από την ΑΕΚ

Νωρίτερα και μετά τον ντόρο που υπήρξε από μια όπως φάνηκε εσφαλμένη είδηση γύρω από τον Πόνσε, διαρροές της ΠΑΕ τόνισαν ότι η ΑΕΚ έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις φορ, πολύ πριν το άκουσμα αυτής της είδησης.

Η αλήθεια είναι ότι νωρίτερα το απόγευμα και μετά από ιταλικά δημοσιεύματα, που μιλούσαν όμως τελικά για τον συνεπίθετο του Πόνσε από τη Βενεζουέλα, πολλά μέσα που ασχολούνται με την ομάδα μας ( μεταξύ αυτών και το δικό μας) φαίνεται ότι “σήκωσαν” τους τόνους γύρω από την υπόθεση του αργεντίνου φορ που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της ομάδας.

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει διαρροή μέσα από την ΠΑΕ που τόνιζε ότι για την ΑΕΚ η περίπτωση του νεαρού φορ της Ρόμα έχει τελειώσει προ καιρού, καθώς ήδη είχε εξαντλήθεί η υπομονή των υπευθύνων από τη καθυστέρηση που κρατούσε η μεριά του παίκτη, ως προς τη θετική ή αρνητική απάντηση στην πρόταση δανεισμού του από τους πρωταθλητές Ελλάδος και ότι ήδη ασχολούνται με άλλες περιπτώσεις που θα ικανοποιήσουν τις προδιαγραφές που έχει θέσει για το νέο φορ της ομάδας ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Για την ιστορία, τελικά η ομάδα που ενδιαφέρει τους Πόνσε (μπαμπά και γιό) σύμφωνα με πληροφορίες, να συνεχίσει ο διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αργεντινής τη καριέρα του, δεν είναι η Σαμπντόρια όπως λάθος εκτιμήσαμε όλοι όσοι αναφερθήκαμε στα ιταλικά δημοσιεύματα του απογεύματος, αλλά είναι όντως από την Ισπανία και όλα δείχνουν ότι είναι η Εϊμπάρ!

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

«Κόπηκε» ο Γιάκομπ

Δεν προχωράει η περίπτωση του Αργεντινού, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αρνητικός. Η ΑΕΚ, ως …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com