Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Η Ζωή και ο Βασίλης είναι το πρώτο ζευγάρι που θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι της “Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena” (pic)

Η Ζωή και ο Βασίλης είναι το πρώτο ζευγάρι που θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι της “Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena” (pic)

«Κλείδωσε» ο πρώτος γάμος που θα λάβει χώρα στο παρεκκλήσι του γηπέδου της ΑΕΚ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσω των social media γνωστοποίησε πως.. κλείδωσε η πρώτη γαμήλια τελετή που θα λάβει χώρα στο παρεκκλήσι της του Θεού Σοφίας και του Οσίου Λουκά, στην Πλατεία του Αετού στην “Αγιά Σοφιά-OPAP Arena”.

Η αρχή θα γίνει λοιπόν τη Δευτέρα 29 Ιουλίου με τον γάμο της Ζωής και του Βασίλη.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η Ζωή και ο Βασίλης κάνουν την αρχή! Είναι το πρώτο ζευγάρι που θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι της του Θεού Σοφίας και του Οσίου Λουκά, στην Πλατεία του Αετού στην OPAP ARENA.

Για όλους εμάς, η ΑΕΚ είναι η ζωή μας. Για κάποιους, το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι ο ιδανικός τόπος για να αρχίσουν τη νέα τους ζωή.».

Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο που λέει "The Perfect Match Ζωή & Βασίλης AEY T50 vIPticket VIP 00 12.20.67 ticket No21 ΔΕΥΤΕΡΑ 29.07 ΟΣΙΟΥΛΟΥΚΑ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ OPAP ARENA NEA ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΕΝΤΟΣ ΙΕΡΟΥΓΗΠΕΔΟΥ IEPOY AEKAT. r.. ΣΟΦΙΑ COACH ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ GATE OPENS 19:30 ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ FIESTA K YOUR SEAT! έως έως30/06/24 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΘΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ EIEITHPION ITPANEZA ΙΤΡΑΠΕΖΑΠΕΙΡΑΙΩΣΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣΙ"

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.

Ελέγξτε επίσης

«ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη» (pic)

Το μήνυμα της Ερασιτεχνικής για την Παγκόσμια μέρα Προσφύγων. Η σχετική ανάρτηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *