Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή των Β’ ομάδων για τους «μεγάλους»

Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή των Β’ ομάδων για τους «μεγάλους»

ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ κλείδωσαν τη συμμετοχή των Β’ ομάδων τους στο πρωτάθλημα της Football League από τη νέα σεζόν.

Οι ομάδες είχαν προθεσμία μέχρι και χθες για να δηλώσουν αν επιθυμούν να έχουν Β’ ομάδες στις πιο μικρές κατηγορίες. Και αν για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ ήταν σίγουρη η συμμετοχή, ο ΠΑΟ εξασφάλισε τη θέση του στην 4άδα αφού ο Άρης, αν και τερμάτισε τρίτος, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έχει Β’ ομάδα. Εκτός από τους Big-4, Β΄ομάδα θα έχει και ο Βόλος.

Οι Β’ ομάδες θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών, συν 5 ή 6 μεγαλύτερους σε ηλικία. Όλοι οι παίκτες θα μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν στην πρώτη ομάδα ενώ εάν κάποιος τραυματίας θέλει να προετοιμαστεί καλύτερα, θα αγωνίζεται με τη Β’ ομάδα και εν συνεχεία θα επιστρέφει στην πρώτη ομάδα.

Πλέον, Super League, ΕΠΟ, και Υπουργείο Αθλητισμού, τρέχουν για να προλάβουν το χρονοδιάγραμμα και να ολοκληρωθούν οι νομοθετικές και κανονιστικές αλλαγές ώστε να γίνουν και οι ανακοινώσεις.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Η ατζέντα του τριημέρου

Μείνετε συντονισμένοι στο πιο ΑΕΚτζήδικο site, για να μη χάνετε ούτε λεπτό από τους αγώνες …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com