Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ως συνήθως….

Ως συνήθως….

Επανέρχομαι με ΑΕΚ, μετά από μέρες…

Είχα βλέπεις γεμάτο το προηγούμενο διάστημα, έλειπα κιόλας, έπεσαν και οι εκλογές μαζί…. Καλή τύχη σε όλους όσους εξελέγησαν, καλή τύχη στην νέα Κυβέρνηση, καλή επιστροφή στα πολύ χαμηλά και εκτός Βουλής, στην Χρυσή Αυγή… ΑΕΚ λοιπόν και πρώτο φιλικό…

Από μένα θα ακούσετε τα ίδια που ακούτε κάθε χρόνο…. Ως συνήθως δηλαδή….. Μην ασχολείστε με τα φιλικά στην περίοδο προετοιμασίας… Αν μπορείτε, να μην τα βλέπετε κιόλας…. Ο λόγος είναι απλός….

Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα από τα φιλικά, κανείς δεν έχασε πρωτάθλημα από τα φιλικά…. Τα φιλικά ανήκουν ΜΟΝΟ στον εκάστοτε προπονητή….

Για να δοκιμάσει, να ψάξει, να προβληματιστεί, να ρισκάρει ότι ιδέα έχει στο μυαλό του… Δεν είναι για τον απλό φίλαθλο, τον οπαδό… Αν τα πάρεις σοβαρά, μπορεί να ενθουσιαστείς αλλά μπορεί να πάθεις και κατάθλιψη…. Άσε που συνήθως, αυτό που βλέπεις αυτή την εποχή, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα δεις, στην διάρκεια της χρονιάς…

Φιλική συμβουλή λοιπόν….

Ούτε υπέρμετρος ενθουσιασμός, ούτε πρόωρη απογοήτευση… Τα φιλικά είναι για τον προπονητή, όχι για μας….

Κρατήστε μόνο την ανάλυση, τις πιθανές μεταγραφές και πάντα μαζί με μια παγωμένη μπύρα….

Για να περνάτε καλά….

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Ηappy Birthday aekpassion!!!

Ηappy Birthday aekpassion! Πάμε γερά ΑΕΚάρα, η Αγιά Σοφιά φαίνεται πια….! Λοιπόν την Κυριακή παίζουμε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com