Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Όταν γίνει το γήπεδο εσείς μην έρθετε… (vid & pics)

Όταν γίνει το γήπεδο εσείς μην έρθετε… (vid & pics)

Συνέχεια ακούς τον εκνευρισμό του κόσμου της ΑΕΚ για τα αποτελέσματα, την διοικητική αστάθεια και την κακή διαχείριση.

Η κόσμος της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια “πήγε και ήρθε” με τον υποβιβασμό, με το champions league, με το πρωτάθλημα, τους χαμένους τελικούς και όλα όσα έχουν γίνει. Η Ένωση ζει πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια τις σεζόν και αυτό το βιώνει και ο κόσμος ο οποίος δεν αντέχει άλλο, καθώς θέλει και την ηρεμία κάπου.

Εν μέσω πανδημίας ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε μια κίνηση που περιείχε αγνή, ατόφια αγάπη για το σύλλογο και τα 3 γράμματα, αλλά και ταυτόχρονα λανθασμένη λόγω της πανδημίας. Αλλά αν αφήσουμε αυτό το γεγονός έξω και ασχοληθούμε με το κομμάτι ΑΕΚ μόνο, θα δούμε πως ο κόσμος την αγαπάει παθολογικά και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Μπορεί να είναι η κατάσταση έτσι αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ και η Original21, είναι εκεί όπως ήταν και στις χαμηλές κατηγορίες. Απλώς τώρα οι καταστροφολόγοι που όλο λένε ατάκες τύπου “με τέτοιους παίκτες θα μπεις στο νέα γήπεδο”, “με Σβάρνα και Τσιντώτα θα κλαίνει και τα τσιμέντα στην Αγιά Σοφιά” ή ατάκα τύπου: “Δεν είναι ηγέτης ο Μάνταλος ή ο τάδε για να μπει στην Αγιά Σοφιά”, τώρα κρύβονται για λίγο. Ξέρετε γιατί; Γιατί όλο και σε κάποιο μέσο δικτύωσης κοινοποίησαν το βίντεο της Original21 να φωνάζει συνθήματα και να ανάβει πυρσούς μέσα στην υπό κατασκευή Αγιά Σοφιά. Ας φτιαχτεί λοιπόν το γήπεδο, και εσεις που κράζετε μην μπείτε…δεν χρειάζεται…υπάρχουν και αυτοί που είτε χάνει είτε κερδίζει είτε αγωνίζεται στην Γ΄ εθνική η ΑΕΚ, θα είναι εκεί.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του AEKPASSION που βρέθηκε στην Αγιά Σοφιά, με στιγμές από την κερκίδα και βάλτε το μυαλό σας να φανταστεί αυτό το αριστούργημα ολοκληρωμένο με 30.000 μέσα:

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

«Ανοιχτό» ακόμα του Ολιβέιρα

Κατηγορηματικά διέψευσε σενάρια για το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα στο σύλλογο η ΠΑΕ ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com