Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Όταν ο άνθρωπος ξεπερνάει τα όριά του κάνει θαύματα

Όταν ο άνθρωπος ξεπερνάει τα όριά του κάνει θαύματα

Από το μεσημέρι της Τρίτης βρήκε αίσιο τέλος η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 12 παιδιών μαζί με τον προπονητή τους από την σπηλιά της Ταϊλάνδης.

Όλος ο κόσμος περίμενε την εξέλιξη απεγκλωβισμού των παιδιών μαζί με τον προπονητής τους, όταν όλοι μαζί βρέθηκαν παγιδευμένοι σε σπηλιά της Ταϊλάνδης. Ευτυχώς όσοι βοήθησαν σε αυτό συνεργάστηκαν πετυχαίνοντας ένα σύγχρονο θαύμα που, κατά τη γνώμη μου, είναι το πιο σημαντικό γεγονός του καλοκαιριού για τον αθλητισμό.

Η ποδοσφαιρική ομάδα «Αγριόχοιροι» και ο προπονητής τους παγιδεύτηκαν στις 23 Ιουνίου καθώς εξερευνούσαν το σύμπλεγμα σπηλαίων στη βόρεια επαρχία Τσιάνγκ Ράι μετά και το τέλος της προπόνησης. Βρετανοί δύτες ανακάλυψαν τους 13 τη Δευτέρα της περασμένης εβδομάδας, πεινασμένους και στριμωγμένους στο σκοτάδι σ’ έναν εν μέρει πλημμυρισμένο θάλαμο, αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο σύμπλεγμα.

Μετά από μεγάλη μελέτη για την επιχείρηση, η διάσωση ξεκίνησε την Κυριακή. Την ίδια ημέρα πεπειραμένοι δύτες έβγαλαν έξω τέσσερα από τα αγόρια. Άλλα τέσσερα διασώθηκαν χθες Δευτέρα και τα τελευταία τέσσερα αγόρια και ο προπονητής βγήκαν σήμερα από το σπήλαιο. Δυστυχώς όμως τη χαρά του επιτεύγματος μετρίασε το γεγονός πως πρώην δύτης του ταϊλανδικού Πολεμικού Ναυτικού έχασε τη ζωή του στην όλη επιχείρηση.

Σχετικά με Βαλάντης Αλεξούδης

Βαλάντης Αλεξούδης
Ο Βαλάντης είναι γεννημένος το 1998, μεγαλωμένος στην Αθήνα με καταγωγή από τον Έβρο. Σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, καθώς αυτό ήταν το όνειρο του. Ασχολείται με την κιτρινόμαυρη "καψούρα" του από πολύ μικρός και αποφάσισε να ενταχθεί στο ΑΕΚPASSION, ώστε να συμβάλει δυναμικά στην έγκυρη κιτρινόμαυρη ενημέρωση.

Ελέγξτε επίσης

Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις! (pic)

Ένα διαφορετικό ποστάρισμα έκανε ο αμυντικός του παοκ Φερνάντο Βαρέλα, μετά το πέρας του χθεσινού …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com