Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Όταν το AEKfamily γίνεται πραγματικότητα

Όταν το AEKfamily γίνεται πραγματικότητα

Τρομερή κίνηση από δύο Ενωσίτες που ζουν μακρυά από την Αθήνα, που δωρίζουν δύο εισητήρια διαρκείας για τα παιχνίδια της Βασίλισσας σε φιλάθλους ΑμΕΑ.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Την ερχόμενη Δευτέρα (14/10) εκπνέει και η παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Η «κιτρινόμαυρη» καρδιά, ωστόσο, χτυπά παντού. Σε όλη την επικράτεια. Και σε όλη την υφήλιο. Με το «κιτρινόμαυρο» DNA να επιβεβαιώνει γιατί… «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», που συνιστά διαχρονικό μότο και σύνθημα στα χείλη των οπαδών της.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, λοιπόν, ότι δύο «Ενωσίτες», που επιθυμούν να διατηρήσουν την «ανωνυμία» τους, ένας από τη Ρόδο και ένας από τη μακρινή Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα από το Σίδνεϊ, αποφάσισαν να δωρίσουν τα εισιτήρια Διαρκείας, που αγόρασαν σε συνενωσίτες – ΑμεΑ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της «Βασίλισσας» στο ΟΑΚΑ.

Όσοι φίλοι ΑμεΑ επιθυμείτε να ανταποκριθείτε στην προσφορά των δύο «Ενωσιτών», ας αποστείλλετε μέχρι την Παρασκευή (11/10), στις 14:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, αριθμός μητρώου ΚΕΠΑ) στη διεύθυνση tickets@aekbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για τα δύο (2) Διαρκείας της περιόδου 2019-2020».

 

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Με Άρη Νικαίας για το 2×2

H εμφατική νίκη της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν μόνο η αρχή. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com