Αρχικη / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΕ ΑΕΚ: «Απαιτείται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε την υπέρτατη προσπάθεια – Με οποιαδήποτε ρίψη αντικειμένων ή βεγγαλικών κινδυνεύουμε με τιμωρία εδρας»
Marios Vasilopoulos Photography

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Απαιτείται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε την υπέρτατη προσπάθεια – Με οποιαδήποτε ρίψη αντικειμένων ή βεγγαλικών κινδυνεύουμε με τιμωρία εδρας»

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα στον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena» στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη 2/4 τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενη στους φιλάθλους της ομάδας, ζητώντας τους να είναι προσεκτικοί με την συμπεριφορά και να μην προβούν σε κάποια πράξη που μπορεί να επιφέρει τιμωρία έδρας καθώς ακολουθούν σημαντικά εντός παιχνίδια στα Play-off της Superleague με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, αύριο Τετάρτη (2/4, 20.30), οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 17.30.

Τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι είναι ανάγκη να τηρηθούν απόλυτα έτσι ώστε η ομάδα μας να μην αντιμετωπίσει κανέναν κίνδυνο τιμωρίας ενόψει των επόμενων δύο εντός έδρας ντέρμπι για τα play offs του πρωταθλήματος.

Πρέπει όλοι μαζί να βαδίσουμε στο τελευταίο κομμάτι των play offs, όσο δύσκολα και αυστηρά να έχουν γίνει τα μέτρα και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να γίνει οτιδήποτε με δική μας ευθύνη, που θα αφήσει μόνη της την ομάδα ΜΑΣ στα κρίσιμα δύο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που μένουν στην OPAP Arena.

Απαιτείται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε την υπέρτατη προσπάθεια για κάθε εφικτό στόχο που έχει απομείνει και να μην παραχωρήσουμε από μόνοι μας ούτε χιλιοστό πλεονεκτήματος σε κανέναν αντίπαλο.

Κανείς που δεν θα είναι κάτοχος εισιτηρίου δεν πρέπει να προσεγγίσει τον χώρο του γηπέδου. Θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι. Δεν πρέπει να έχετε μαζί σας κανένα επικίνδυνο ή αιχμηρό αντικείμενο, σάκο, κράνος μηχανής, για να μπορέσετε να περάσετε τους ελέγχους και να μπείτε στο γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Είναι απόλυτα αναγκαίο να μην υπάρξει καμιά ρίψη κροτίδας, άναμμα και ρίψη καπνογόνου, φωτοβολίδας, άναμμα στρόμπο ή ρίψη αντικειμένου. Όπως είναι γνωστό με το παραμικρό ανάλογο περιστατικό, κινδυνεύουμε να μην έχουμε φιλάθλους στο πλευρό μας στα επόμενα δύο εντός έδρας ματς, που είναι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Από τους προελέγχους δεν θα επιτραπεί να περάσει στο γήπεδο κανένα πανό με υβριστικό, ρατσιστικό, πολιτικό, αντιαθλητικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Τέλος υπενθυμίζουμε πως η είσοδος στο γήπεδο γίνεται αποκλειστικά μέσω της χρήσης της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Περί Πολύαρχος Καπάλας

Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που πήρε η ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Ναντέρ

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει στο πλευρό της 200 οπαδούς της ομάδας. Εξαντλήθηκαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *