Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αρμονική η συνεργασία τεχνικού διευθυντή και προπονητή είναι σκόπιμη η παραπληροφόρηση»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αρμονική η συνεργασία τεχνικού διευθυντή και προπονητή είναι σκόπιμη η παραπληροφόρηση»

Δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχει ασυνεννοησία, μεταξύ του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Μιγκέλ Καρντόσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας προκάλεσαν σφοδρή αντίδραση στην ΑΕΚ.

Στα σενάρια περί δυσλειτουργίας του μεταγραφικού σχεδιασμού έδωσε με επίσημη απάντηση η ΑΕΚ, η αφορμή ήταν δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην ασυνεννοησία Λυμπερόπουλου -Καρντόσο , με την «Ένωση» να κάνει λόγο για σκόπιμη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑEK:

Για μία ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες της αισχρής αντιμετώπισης της ομάδας μας από το αθλητικό σάιτ SDNA, το δόλιο ρόλο του οποίου ως όργανο προπαγάνδας εναντίον της ΑΕΚ έχουμε καταγγείλει εδώ και περίπου δέκα μήνες.

Από τη στιγμή που γνωρίζουμε τα κίνητρα και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και ο επικεφαλής της Βασίλης Παπαθεοδώρου, δεν αξίζει να σταθούμε περαιτέρω στην άθλια αναπαραγωγή και εσκεμμένη αλλοίωση, με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος της ομάδας μας, σημερινού ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», το οποίο επίσης είναι ατυχές και δεν απηχεί της πραγματικότητας.

Απευθυνόμενοι στους φιλάθλους μας, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τα κέντρα σκόπιμης παραπληροφόρησης, να τους ενημερώσουμε απλά ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν διαφορετικά κέντρα αποφάσεων και ξεχωριστές λίστες στόχων, ότι η συνεργασία τεχνικού διευθυντή και προπονητή είναι πιο αρμονική από ποτέ και ότι τελικά ουδείς κακόπιστος δικαιούται να αμφισβητήσει την από κοινού καθημερινή προσπάθειά τους προς την κατεύθυνση της μεταγραφικής ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας μας.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Στο Metropolitan για μαγνητική ο Γκίκας

Κρίσιμες ώρες για την ΑΕΚ. Δύσκολες ώρες οι επόμενες για την «Βασίλισσα» που αναμένει τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com