Η θέση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφορικά μετά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.
Μια έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης τη νεα αγωνιστική περίοδο.
Σημερινά δημοσιεύματα χαρακτήρισαν την περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα ως φαβορί, ωστόσο όπως τονίζει μεταξύ άλλων η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη θέση της, ακόμα δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση.
Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απόφαση για το θέμα του προπονητή. Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει και κανένα φαβορί ή… αουτσάιντερ για τον πάγκο της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο στάδιο της κατάρτισης της τελικής λίστας των υποψηφίων. Έχει ήδη κάνει συναντήσεις, επαφές και συνεντεύξεις με συγκεκριμένους υποψήφιους προκειμένου να πάρει την τελική απόφαση και να προχωρήσει στην τελική της επιλογή. Έχουν υπάρξει τέσσερις επαφές που έχουν ολοκληρωθεί σε επίπεδο τελικής συζητήσεις εδώ και στο εξωτερικό. Απομένει ακόμα μία τουλάχιστον επαφή μέχρι να υπάρξει η τελική απόφαση».

