Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΕ ΑΕΚ για διαρκείας: «Ίδιες τιμές, σημαντικές εκπτωτικές κατηγορίες, άμεση διασύνδεση με την επερχόμενη μετακόμιση στο σπίτι μας!»

ΠΑΕ ΑΕΚ για διαρκείας: «Ίδιες τιμές, σημαντικές εκπτωτικές κατηγορίες, άμεση διασύνδεση με την επερχόμενη μετακόμιση στο σπίτι μας!»

Ανάρτηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για τις νέες κάρτες διαρκείας της σέζον 2021-2022!

Οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 θα παρουσιαστούν την ερχόμενη Παρασκευή, με τη διάθεσή τους να ξεκινάει από Δευτέρα!

Ίδιες τιμές, με εκπτώσεις και φυσικά άμεση διασύνδεση με τη επιστροφή που πλησιάζει όλο και περισσότερο, στο «παλάτι» της «Αγιάς Σοφιάς»!

Αυτά αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ενημέρωσή της στα social media.

Σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, αλλά και τις κατευθύνσεις τις οποίες θα δώσει η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων στη Λίγκα, που θα ακολουθήσει η «Ένωση».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Πανοραμικό πλάνο με Αγιά Σοφιά και υπογειοποίηση (pic)

Μια καλημέρα πολύ ξεχωριστή έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανεβάζοντας μια πανοραμική φωτογραφία που δείχνει την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com