Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΕ ΑΕΚ για Λουκά Μπάρλο: «Το έργο σου θα μνημονεύεται για πάντα»

ΠΑΕ ΑΕΚ για Λουκά Μπάρλο: «Το έργο σου θα μνημονεύεται για πάντα»

Η ανάρτηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για την επέτειο θανάτου του Λουκά Μπάρλου, σαν σήμερα 21 χρόνια πριν.

Σαν σήμερα 21 χρόνια πριν, στις 20 Οκτώβρη του 1999 αποχαιρετούσαμε τον μεγάλο μας “πατέρα”. Ήταν ο άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο κανένας από τον φίλαθλο λαό της ΑΕΚ. Ένας από τους λίγους ανθρώπους που δεν υπάρχει κάτι αρνητικό να πεις για αυτόν. Και αυτό διότι όπως ο ίδιος είχε δηλώσει: “Δεν ήθελα να πάρω από την ΑΕΚ, μόνο να δώσω ήθελα. Δεν είμαι επενδυτής εγώ, και μάλλον δεν έχω θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.” Και πως να είχε θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αφού ο άνθρωπος ήθελε μόνο να δώσει και όχι να πάρει… Για αυτό και σταμάτησε να ασχολείται από το 1981 μετά.

Μέχρι το 1981 όμως, είχε κάνει πράγματα που κανείς άλλος δεν θα κανε. Έδωσε σώμα και ψυχή για αυτήν την ομάδα. Έφερε στο προσκήνιο παίκτες όπως οι Θωμάς Μαύρος, Τάκης Νικολούδης και Νίκος Χρηστίδης,  αλλά και Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μίλτον Βιέρα. Χάρις σε αυτόν αλλά και σε αυτούς λοιπόν η ΑΕΚ πραγματοποίησε λαμπρή πορεία τα επόμενα χρόνια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Εκτός από την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας, ο Μπάρλος έγινε ευεργέτης της και σε θέματα εγκαταστάσεων, αφού επί των ημερών του θεμελιώθηκε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου και η διώροφη «σκεπαστή» εξέδρα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Πειρατές του Ονείρου: «Η επέτειός μας είναι μία συλλογική υπόσχεση για ακόμη πιο δυνατή συνέχεια στο πλευρό της ΙΔΕΑΣ ΑΕΚ!»

Ανακοίνωση από τους Πειρατές του Ονείρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 28 ετών από τότε που …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com