ΠΑΕ ΑΕΚ για Μικρασιατική Καταστροφή: «100 χρόνια, για να μην ξεχάσουμε ποτέ»

Η ΑΕΚ τιμά για μία ακόμα φορά την ιστορία της με μία έκθεση ζωγραφικής. 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«100 χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και η ΑΕΚ αποδίδουν τον ελάχιστο οφειλόμενο φόρο τιμής στα θύματα της γενοκτονίας, αλλά και σε όσους επιβίωσαν και έζησαν τα τραγικά γεγονότα της Μικρασιατικής Καταστροφής, του Ξεριζωμού και της εγκατάστασης στην Ελλάδα, το 1922.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται η Έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Βακιρτζή με θέμα τον Ξεριζωμό και την Προσφυγιά του 1922. Σαράντα πίνακες που μας θυμίζουν τον πόνο της προσφυγιάς.
Από τις 03 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00 – 19:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό, του Σταθμού Συντάγματος.

- Advertisement -

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων

Διοργάνωση: Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που στεγάζεται στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Υποστηρικτής: ΣΤΑΣΥ

Χορηγός: ΑΕΚ»

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -