Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΕ ΑΕΚ: Η συνεπής στήριξη στην Ερασιτεχνική αναγεννά όλα τα τμήματα της ΑΕΚ!

ΠΑΕ ΑΕΚ: Η συνεπής στήριξη στην Ερασιτεχνική αναγεννά όλα τα τμήματα της ΑΕΚ!

Τα «συγχαρητήριά» της έδωσε και επίσημα το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης για την άνοδο της ομάδας Πόλο, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη διοίκηση της ερασιτεχνικής και στην νεοσύστατη ομάδα υδατοσφαίρισης για τα πρώτα απόλυτα επιτυχημένα βήματα ενός ακόμα τμήματος της μάνας ΑΕΚ, που επιβεβαιώνουν συνολικά την ανοδική πορεία του σωματείου σε όλα τα επίπεδα.

Συγχαρητήρια στον προπονητή και στους πολίστες μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλή συνέχεια στη δύσκολη πορεία που έχουν ακόμα να διανύσουν.

Είμαστε υπερήφανοι που η καθολική και συνεπής στήριξη στην ερασιτεχνική ΑΕΚ αποδίδει καρπούς και έχει σημάνει την αναγέννηση σε όλα τα τμήματα της μάνας ΑΕΚ».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ουζουνίδης: «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, μην κρυβόμαστε»

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες και στάθηκε στο γργονός ότι υπάρχει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com