Με μία λιτή ανακοίνωση, με έκδηλο τον σεβασμό προς τον Μανόλο Χιμένεθ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Μανόλο Χιμένεθ για όλα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην Ισπανική γλώσσα (”Muchas Gracias por todo”), ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή που οδήγησε την ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα του 2018 και το Κύπελλο του 2011.

Αναλυτικά:(Kλικ ΕΔΩ)
”Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον ευχαριστεί εγκάρδια για την προσφορά του στην ομάδα μας και σε αυτή την τέταρτη θητεία του στον κιτρινόμαυρο πάγκο.
Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο και ολοκλήρωσε τη σεζόν με την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για το Europa Conference League.
Με 175 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2011 και του πρωταθλήματος του 2018, μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, ο Μανόλο Χιμένεθ, τρίτος προπονητής της ΑΕΚ σε αριθμό νικών στην Α’ Εθνική, θα κατέχει για πάντα περίοπτη θέση στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία και στις καρδιές των φιλάθλων μας.
Μανόλο, η οικογένεια της ΑΕΚ σε ευχαριστεί για όλα και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής σου καριέρας.
Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!”

