Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / «Πάει» για ΟΑΚΑ το Final Four του BCL!

«Πάει» για ΟΑΚΑ το Final Four του BCL!

«Τρέλα» του Μάκη Αγγελόπουλου που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, προσπαθεί να φέρει το Final 4 στο ΟΑΚΑ!

Όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν μια στάση και όχι ο σταθμός. Πλέον, η «Βασίλισσα» στρέφεται στις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με βασικό της στόχο να είναι η συμμετοχή της ομάδας στο Final Four του BCL. Η Νίρμπουκ θεωρείται σχετικά βατός αντίπαλος, αν και όσες ομάδες έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο είναι υπολογίσιμες και σε περίπτωση πρόκρισης θα βρει μια εκ των Στρασμπούρ ή Νεπτούνας.

Όλες οι παραπάνω ομάδες είναι στα μέτρα της ΑΕΚ και σίγουρα μια σοβαρή ΑΕΚ μπορεί να φτάσει στο Final Four. Σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί στους «4» του Champions League ο Μάκης Αγγελόπουλος θα κάνει τα πάντα για να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ! Η FIBA θεωρεί πως η Ένωση μπορεί να διεξάγει ένα τέτοιο γεγονός και εάν το θελήσει πραγματικά μπορεί να το φέρει στην Ελλάδα!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Μπάσκετ: δεύτερη ήττα από τον Προμηθέα και τέλος στη χρονιά για την ΑΕΚ

Η κακή χρονιά της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε σε όλο της το μεγαλείο, αφού η Βασίλισσα ηττήθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com