«Πάει» για ΟΑΚΑ το Final Four του BCL!

«Τρέλα» του Μάκη Αγγελόπουλου που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, προσπαθεί να φέρει το Final 4 στο ΟΑΚΑ!

Όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν μια στάση και όχι ο σταθμός. Πλέον, η «Βασίλισσα» στρέφεται στις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με βασικό της στόχο να είναι η συμμετοχή της ομάδας στο Final Four του BCL. Η Νίρμπουκ θεωρείται σχετικά βατός αντίπαλος, αν και όσες ομάδες έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο είναι υπολογίσιμες και σε περίπτωση πρόκρισης θα βρει μια εκ των Στρασμπούρ ή Νεπτούνας.

Όλες οι παραπάνω ομάδες είναι στα μέτρα της ΑΕΚ και σίγουρα μια σοβαρή ΑΕΚ μπορεί να φτάσει στο Final Four. Σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί στους «4» του Champions League ο Μάκης Αγγελόπουλος θα κάνει τα πάντα για να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ! Η FIBA θεωρεί πως η Ένωση μπορεί να διεξάγει ένα τέτοιο γεγονός και εάν το θελήσει πραγματικά μπορεί να το φέρει στην Ελλάδα!

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -