Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παλέψτε όπως πρέπει…Τα υπόλοιπα ας τα φέρει η μοίρα

Παλέψτε όπως πρέπει…Τα υπόλοιπα ας τα φέρει η μοίρα

Κανείς δεν θα ζητήσει το τρίποντο… Όλοι περιμένουν να δουν τη μαχητικότητα που επιβάλλεται!

Γράφει ο Βαλάντης Αλεξούδης 

Ξεχνάμε τα του Σαββάτου και πάμε σε μια άλλη πραγματικότητα. Με αστέρια, εκδρομές στο εξωτερικό και αντιπάλους κάτι Λεβαντόφσκι και Ριμπερί. Τι κι αν δεν έχει έρθει ακόμα ο παρθενικός πόντος; Η ομάδα αγωνίζεται στα σαλόνια του Uefa Champions League και το χαίρεται με την ψυχή της. Μεταξύ μας…καλά κάνει! Παίκτες, Έλληνες και ξένοι, που γνωρίζουν για πρώτη φορά, εξαιρείται ο Τσιγκρίνσκι, έναν κόσμο που ανήκει στην ελίτ των Ευρωπαϊκών Συλλόγων. Επειδή όμως πέρα από αυτά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι δεν σημαίνει ότι θα αφεθούν όλα στο έλεος.

Σαν λαός, από αρχαιοτάτων χρόνων, αν κάτι μας χαρακτηρίζει είναι η μαχητικότητα. Μπορεί να υστερούσαμε σε υποδομές (ακόμα γίνεται), να μην διαθέταμε πολλά χρήματα σε σχέση με τους αντιπάλους μας (αυτό και αν ισχύει στις μέρες μας) αλλά ο κάθε ένας ήξερε να μάχεται μέχρι τελικής πτώσεως. Αυτό ακριβώς ζητείται και αύριο από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αν κάποιος ζητάει από τον Πόνσε να κάνει γιο-γιο τον Χούμελς τότε είναι δικό του το πρόβλημα. Αν όμως απαιτεί από τον Μάνταλο να βάλει τα πόδια του στη φωτιά τότε με βρίσκει σύμφωνο!

Είναι από τα λίγα παιχνίδια που ακόμα και αν ηττηθείς μπορεί να έχεις ψηλά το κεφάλι. Κακά τα ψέματα ακλόνητο φαβορί οι Γερμανοί… Σίγουρα με αυτό το συμπέρασμα δεν ανακάλυψα την Αμερική αλλά κάποια πράγματα πρέπει να ξεκινάν από μια βάση και μετά να αναλύονται οι λεπτομέρειες. Πάμε λοιπόν σε αυτές… Αυτό που πρέπει να κάνει αύριο η Ένωση για να περπατάει με το βλέμμα στον ουρανό, είναι να δώσει μια μάχη η οποία θα αφήσει εποχή. Από αυτές που μένουν χαραγμένες λέγοντας «Δεν πειράζει το σκορ, είδα την ομάδα να μάχεται εντυπωσιακά»!

Βέβαια, επειδή στο ποδόσφαιρο όλα… επιτρέπονται και γίνονται, μην ξεγράψει κανείς έναν άθλο του Δικεφάλου. Στον αγώνα με τη Μίλαν οι περισσότεροι έλεγαν «Θα δούμε Ινζάκι και Ντίντα από κοντά και μακάρι να φανούμε αντάξιοι αυτών»… η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους! Τα πάντα γίνονται στον αθλητισμό για τον απλούστατο λόγο ότι, μπορεί να βοηθάνε κατά 90% ένα σύλλογο, αλλά τα λεφτά δεν παίρνουν μόνα τους το αποτέλεσμα…

Ας παλέψουν λοιπόν και εμείς θα είμαστε με το κεφάλι ψηλά!

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Εύκολη νίκη για την Εφηβική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου

 Η ομάδα Έφηβων Χάντμπολ της ΑΕΚ πέτυχε ακόμη μια εύκολη νίκη Το τμήμα Έφηβων της …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com