Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παλιόπαιδο Τηλέμαχε…

Παλιόπαιδο Τηλέμαχε…

Ήρθε και αυτό το παλιόπαιδο ο Τηλέμαχος, ο οποίος νόμιζε ότι είχε να κάνει με τίποτα Μνηστήρες, τύπου Αντίνοου και τα σάρωσε όλα….

Ότι άφησε η Σοφία δηλαδή… Στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, ζήσαμε, στην αυγή του 2019, μεγάλες στιγμές…

Αποκλεισμένες περιοχές, διακοπές ρεύματος αρκετών ωρών, διακοπή Προαστιακού, τρένο μέχρι την Ειρήνη, λεωφορεία μέχρι το Δαχτυλίδι και ελάχιστα Σχολεία ανοιχτά…

Και Εθνική Οδός, κλειστή για μερικές ώρες… Για ένα καιρικό φαινόμενο, για το οποίο μας είχαν προειδοποιήσει αρκετές μέρες πριν οι μετεωρολόγοι.. Οι οποίοι, πλέον είναι αρκετά ακριβείς στις προβλέψεις τους…

Συνεχίζουμε να ζούμε και να λειτουργούμε σαν ανοχύρωτη χώρα και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό από όλα…

Και μέσα στην γενική σύγχυση, νέα παράταση δόθηκε στην εφαρμογή της περίφημης Κάρτας Υγείας…. Λόγω Ποδοσφαίρου βεβαίως βεβαίως… Δεν προλαβαίνουν τα παιδιά….

Εμείς κόψαμε τον λαιμό μας, να εναρμονιστούμε και να εφαρμόσουμε την ΚΥΑ με κάθε κόστος και άλλοι πετούν την μπάλα έξω….Και χωρίς κανένα κόστος για αυτά τα τυπάκια….

Αυτά βλέπω και τρελαίνομαι, ειδικά αν δεν μπορώ να μετακινηθώ από το σπίτι μου….

Α ρε παλιόπαιδο Τηλέμαχε, με κάνεις και έχω κακές σκέψεις…. Ντροπή σου….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Καλή τύχη αγόρια…

Η ζωή προχωράει, τίποτα δεν κρατάει για πάντα… Ειδικά στον Αθλητισμό, πάντα υπάρχουν αφίξεις, αναχωρήσεις, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com