Αρχική / AEKPASSION / Παναγιωτίδης: «Να είμαστε έτοιμοι το καλοκαίρι του 2021» (vid)

Παναγιωτίδης: «Να είμαστε έτοιμοι το καλοκαίρι του 2021» (vid)

Ο Γενικός Διευθυντής της Dimand, σε αποκλειστική του συνέντευξη στην κάμερα του ΟΠΑΠ αποκαλύπτει πότε θα δώσει η ΑΕΚ τα πρώτα παιχνίδια στο νέο γήπεδο.

Ο Πάνος Παναγιωτίδης μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών στην Αγιά Σοφιά OPAP Arena, ενώ επισήμανε τους λόγους που θα την καθιστούν «καυτή» έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Θα είναι μια καυτή έδρα με εκπληκτική ακουστική. Το πλάνο μας είναι να είμαστε έτοιμο το καλοκαίρι του 2021. Βέβαια απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και πειθαρχία στο πρόγραμμα γιατί υπάρχουν και έργα που γίνονται από το Δημόσιο. Όμως αυτή τη στιγμή τα έργα προχωρούν ικανοποιητικά και πιστεύουμε ότι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο του 2021 για να δούμε τα πρώτα παιχνίδια στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Δεν τα κατάφεραν οι «Μάγκες» στην Ελβετία

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Καντέτεν Σαφχάουζεν εκτός έδρας με 30-26 στο πλαίσιο της 5ης …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com