Ο Γενικός Διευθυντής της Dimand, σε αποκλειστική του συνέντευξη στην κάμερα του ΟΠΑΠ αποκαλύπτει πότε θα δώσει η ΑΕΚ τα πρώτα παιχνίδια στο νέο γήπεδο.
Ο Πάνος Παναγιωτίδης μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών στην Αγιά Σοφιά OPAP Arena, ενώ επισήμανε τους λόγους που θα την καθιστούν «καυτή» έδρα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του :
«Θα είναι μια καυτή έδρα με εκπληκτική ακουστική. Το πλάνο μας είναι να είμαστε έτοιμο το καλοκαίρι του 2021. Βέβαια απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και πειθαρχία στο πρόγραμμα γιατί υπάρχουν και έργα που γίνονται από το Δημόσιο. Όμως αυτή τη στιγμή τα έργα προχωρούν ικανοποιητικά και πιστεύουμε ότι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο του 2021 για να δούμε τα πρώτα παιχνίδια στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Δείτε το σχετικό βίντεο:

