Παναγιωτίδου: «Κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα – Να είμαστε συγκεντρωμένες ώστε να κλειδώσουμε την πρόκριση 

Οι δηλώσεις της 26χρονης αριστερής εξτρέμ της «Ένωσης» για το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στην Ισλανδία.

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πριν μία εβδομάδα πανηγύρισε την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη στο «Γ. Κασιμάτης» επί της ισλανδικής Σέλφος με 32-26.

Ο «Δικέφαλοσ» έχοντας το μαξιλαράκι των 6 τερμάτων πηγαίνει στην Ισλανδία προκειμένου να προκριθεί στο επόμενο γύρο του EHF European Cup.

Η εκ των πολυτιμότερων αθλητριών της ΑΕΚ στη νίκη απέναντι στη Σέλφος, Αναστασία Παναγιωτίδου, μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε:

- Advertisement -

«Κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα με μια καθαρή νίκη. Παρ’ όλα αυτά, ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένες και στο επόμενο παιχνίδι, ώστε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια και να κλειδώσουμε την πρόκριση. Το αποτέλεσμα και η διαφορά των 6 γκολ μας δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -