Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πάνε για Ιούνιο τα παιχνίδια της ΑΕΚ με την Ποτάισα Τούρντα

Πάνε για Ιούνιο τα παιχνίδια της ΑΕΚ με την Ποτάισα Τούρντα

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να ορίσει νέες ημερομηνίες. 

Η Ευρωπαική ομοσπονδία χάντμπολ EHF αποφάσισε να ορίσει νέες ημερομηνίες σε όλες τις διοργανώσεις. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει θέσει τα πράγματα, να είναι τελείως ακαθόριστα. Όχι μόνο όσον αφορά στο χάντμπολ, αλλά και για όλες τις διοργανώσεις. Δεν γνωρίζουμε πότε τα πράγματα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα, πόσο μάλλον πότε θα ξανααρχίσουν τα αθλητικά δρώμενα.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ αποφάσισε να θέσει νέες ημερομηνίες όσον αφορά τα ΕυρωπαΙκά παιχνίδια. Η ΑΕΚ που έχει μπροστά της την Ρουμάνικη Ποτάισα Τούρντα, φαίνεται πως θα αγωνιστεί πλέον (υπό φυσιολογικές συνθήκες) στα τέλη Ιούνη. Mε βάση των ημερομηνιών αυτής της φάσης, τα παιχνίδια της επόμενης  (“4”),  θα πάνε για Αύγουστο και σε μορφή Final -4-.

Αναλυτικά και οι αποφάσεις που πάρθηκαν:

-Είναι η κοινή προσέγγιση ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν μόνο εάν μπορεί να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους εμπλεκόμενος -Εάν οι γύροι δεν μπορούν να παιχτούν και οι αγώνες ακυρωθούν, τα αποτελέσματα από γύρους που έχουν ήδη ολοκληρωθεί θα μετρηθούν μετά την επιβεβαίωση της EHF -Τον Απρίλιο και τον Μάιο, δεν θα διεξαχθούν διοργανώσεις υπό την αιγίδα του EHF

-Οι τελικοί EHF FINAL4 και οι τελικοί του κυπέλλου EHF των ανδρών θα αναβληθούν και θα μεταφερθούν στις εναλλακτικές ημερομηνίες τους τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο του 2020 αντίστοιχα.

-Το νέο σχέδιο ανταγωνισμού που περιγράφει ένα πιθανό χρονοδιάγραμμα από τις 3 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών γύρων για τις διοργανώσεις τόσο για τους άνδρες όσο και για τους αγώνες των γυναικών και των γυναικών, έχει επιβεβαιωθεί από την εκτελεστική επιτροπή.

-Έχει δοθεί εντολή να προσαρμοσθεί αναλόγως το ημερολόγιο χειροσφαίρισης 2019/20 μετά και την ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, το ημερολόγιο 2020/21 μπορεί επίσης να προσαρμοστεί. 22-28 Iουνίου: Προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ και EHF Cup Ανδρών Τσάλεντζ Καπ Ανδρών (σε μορφή final4).

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Ανανέωσε με Σουβαλιώτη η ΑΕΚ (pics)

Για έναν ακόμη χρόνο στο τμήμα βόλεϊ γυναικών του «Δικεφάλου», η Μελίνα Σουβαλιώτη. Συμφώνησε με …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com