Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πανικός για ένα εισιτήριο ενόψει Λεβαδειακού

Πανικός για ένα εισιτήριο ενόψει Λεβαδειακού

Άνοιξε κι άλλες θύρες η ΠΑΕ από το πρωί.

Πανικός από τον κόσμο της ΑΕΚ όλο το βράδυ στο ηλεκτρονικό σύστημα, άνοιξαν και τα εκδοτήρια.

Φιέστα τίτλου την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό, και η ζήτηση για ένα εισιτήριο του αγώνα της Κυριακής είναι τεράστια!!

Από χθες το βράδυ μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, αλλά  και σήμερα από νωρίς το πρωί (20/4), η ΠΑΕ άνοιξε και τις θύρες 20 (10 ευρώ), 22 (10 ευρώ), 24 (10 ευρώ), 26 (15 ευρώ). Τα εισιτήρια και στις συγκεκριμένες θύρες πωλούνται τόσο μέσω Ίντερνετ όσο και εκδοτηρίων.

Εν τω μεταξύ στις 10 το πρωί άνοιξαν και τα εκδοτήρια στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη και πολύς κόσμος βρίσκεται ήδη εκεί για να πάρει ένα εισιτήριο ενόψει της κυριακάτικης φιέστας.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Η πρώτη προπόνηση του Βέρντε με τα κιτρινόμαυρα (ΦΩΤΟ)

Πρώτη προπόνηση για τον Ντανιέλ Βέρντε ως παίκτης της ΑΕΚ! Ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ  φόρεσε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com