Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Πανοραμικό πλάνο με Αγιά Σοφιά και υπογειοποίηση (pic)

Πανοραμικό πλάνο με Αγιά Σοφιά και υπογειοποίηση (pic)

Μια καλημέρα πολύ ξεχωριστή έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανεβάζοντας μια πανοραμική φωτογραφία που δείχνει την υπογειοποίηση και στο βάθος την Αγιά Σοφιά – Opap Arena.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει συχνά τον κόσμο για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του γηπέδου. Τα χρόνια πέρασαν και η μέρα που θα μπει στο γήπεδο η ομάδα και ο κόσμος πλησιάζει πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Στη φωτογραφία που ανέβασε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, απεικονίζεται η ασφαλτόστρωση στην υπογειοποίηση η οποία ολοκληρώνεται αλλά και το γήπεδο.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ λέει:

“Με την ασφαλτόστρωση στην υπογειοποίηση να ολοκληρώνεται το έργο του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια ομορφαίνει ολοένα και περισσότερο!
💛Για την ομάδα μας και την πόλη μας!
Περάσαμε πολλά, αλλά οι προσπάθειές μας δικαιώνονται!🟡⚫️
Καλή σας μέρα από το σπίτι μας!”

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Χωρίς κόσμο και το ΑΕΚ – Ν.Π.Σ. Βόλος

 Δεν αλλάζει στάση η ΑΕΚ Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com