Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παπακώστα: «Ο κύριος Στέλιος είναι παλικάρι, η ΑΕΚ είναι δίπλα του»

Παπακώστα: «Ο κύριος Στέλιος είναι παλικάρι, η ΑΕΚ είναι δίπλα του»

Δείτε την ανάρτηση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Στέλιου Σεραφείδη.

Στο πλευρό του Στέλιου Σεραφείδη βρίσκεται σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια με την Ανθή Παπακώστα (σ.σ υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ) να επισκέπτεται τον παλαίμαχο τερματοφύλακα στην κλινική που νοσηλεύεται στέλνοντας το δικό της μήνυμα συμπαράστασης.

Δείτε την ανάρτηση:

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Πανοραμικό πλάνο με Αγιά Σοφιά και υπογειοποίηση (pic)

Μια καλημέρα πολύ ξεχωριστή έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανεβάζοντας μια πανοραμική φωτογραφία που δείχνει την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com