Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στο χάντμπολ μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας το ηθικό τους, ενώ έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου!
Η ΑΕΚ επικράτησε την Παρασκευή με 30-26 της Ίσταντς στον πρώτο τελικό, διατηρώντας ισχυρό προβάδισμα για την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου στην Ιστορία του τμήματος! Ο Σταμάτης Παπασταμάτης συνομίλησε με τους αθλητές για να τους εμψυχώσει και να τους δώσει το σύνθημα για εξασφάλιση του τροπαίου!
Αναλυτικά τα λόγια του στους παίκτες:
«Αυτή είναι η μεγάλη σας στιγμή. Αυτά τα ματς κερδίζονται σχεδόν πάντα από την ομάδα που το θέλει περισσότερο. Να μπείτε και να τα δώσετε όλα. Αυτό θέλω… Να γραφτείτε στην ιστορία και να τιμήσετε την φανέλα με το σήμα της ΑΕΚ. Σας αξίζει. Πάρτε το, με την αξία, το ταλέντο, την καρδιά και την ψυχή σας».

