Αρχική / AEKPASSION / Παπασταμάτης στο AEKPASSION: «Προσβάλει το άθλημα με την αποχώρηση ο Ολυμπιακός, πρέπει η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο!»

Παπασταμάτης στο AEKPASSION: «Προσβάλει το άθλημα με την αποχώρηση ο Ολυμπιακός, πρέπει η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο!»

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο AEKPASSION και τον Θοδωρή Μιμίκο για την κατάκτηση του τρεμπλ και την επόμενη μέρα της ομάδας! 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για την κατάκτηση του τρεμπλ:

«Καταρχάς θέλω να δηλώσω και να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν πραγματικά ο πιο άξιος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να έχουμε όπως και θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όσες ομάδες συνέχισαν στο πρωτάθλημα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Υπήρξαν κει κάποιοι που δεν το στήριξαν και προτίμησαν να μείνουν εκτός πρωταθλήματος».

-Για την αποχώρηση του Ολυμπιακού:

«Επιλογή τους. Επιλογή τους, όμως, που προσβάλει το άθλημα και εκτιμώ πως τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να γίνονται. Προσβάλει και το άθλημα και το σωματείο του Ολυμπιακού».

-Για τους στόχους της νέας σεζόν και την ευρωπαϊκή διοργάνωση:

«Θα δούμε, θα δούμε. Θα ενημερωθείτε γρήγορα για την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα επιλέξουμε. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι, θέλουμε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας στην Ελλάδα και θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο στο εξωτερικό».

-Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ:

«Το κυριότερο, που έχω ξαναπεί και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποκτήσει η ΑΕΚ το δικό της γήπεδο. Γίνονται πολλές διεργασίες, θα προτιμούσα να μιλήσω όταν έχω κάτι ουσιαστικό να πω και θα βρισκόμαστε κοντά στη λύση του προβλήματος».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

23 ποδοσφαιριστές εναντίον της αδειοδότησης ομάδων, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ

Ο δικηγόρος των “23”, Γιώργος Παναγόπουλος ζητάει στοιχεία για τις αδειοδοτήσεις Άρη, ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΠΑΣ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com