Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παπαθεοδώρου: Να δείξουμε σεβασμό στον Διαγόρα

Παπαθεοδώρου: Να δείξουμε σεβασμό στον Διαγόρα

Με αφορμή την κλήρωση της ΑΕΚ με τον Διαγόρας Δριοπυδέων ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε τις σκέψεις του.

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο κλειστό «Σταύρος Βενέτης» του Αιγάλεω, για τους “4” του κυπέλλου, στις 12 Φεβρουαρίου του 2020. Ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη-πρόκριση η Ένωση, όμως ο Παπαθεοδώρου τόνισε πως είναι ένας αντίπαλος με καλούς παίκτες, ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στην προηγούμενη φάση.

Αναλυτικά το τι είπε: «Πρέπει να σεβαστούμε τον Διαγόρα πρώτα απ’ όλα. Πρόκειται για μία ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ για να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Διαθέτει πολύ αξιόλογους και ποιοτικούς παίκτες, άσχετα αν βρίσκεται στην Α2.

Θα πρέπει να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και να φτάσουμε στον Τελικό του θεσμού, που είναι και ένας από τους στόχους μας φέτος. 

Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα, ο αγώνας είναι πολύ μακριά και έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε αυτή τη στιγμή».

Λίγα λόγια για τον Διαγόρα:

O Διαγόρας Δρυοπιδέων μετράει 23 χρόνια ζωής, και την τωρινή περίοδο βρίσκεται στην 2η θέση της Α2. Η ομάδα από το Αιγάλεω φοράει πράσινα και άσπρα, ενώ η καταγωγή του συλλόγου είναι από το νησί της Κύθνου. Πρόεδρος είναι ο Γιαννούλης Καλλίλας και προπονητής ο Νάσος Χούμπαυλης. Πέρυσι, ο Διαγόρας έπαιξε για πρώτη φορά στην Α2 και πήρε την 6η θέση. Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρυσι όπου η ΑΕΚ κέρδισε 76-54 στο ίδιο γήπεδο με προπονητή τον Λούκα Μπάνκι.

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Το πρώτο ανεπίσημο «τεστ» με την Κ19 στα Σπάτα

 Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τη νέα χρόνια και στο πρώτο ανεπίσημο «τεστ» θα αντιμετωπίσει την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com