Αρχική / ΚΥΠΕΛΛΟ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Παπαθεοδώρου: «Να πάρουμε το Κύπελλο που το θέλουμε όλοι»

Παπαθεοδώρου: «Να πάρουμε το Κύπελλο που το θέλουμε όλοι»

 Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και τόνισε πως ο στόχος είναι να επιστρέψει η ομάδα από την Κρήτη με το Κύπελλο.

  Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου: 

«Να συγχαρώ τον Διαγόρα για την πορεία του μέχρι τώρα. Έχει αποκλείσει πολλές ομάδες Α1 και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μας βοήθησε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Παίξαμε σε καλό επίπεδο. Κερδίσαμε δίκαια αντιδράσαμε σωστά από το 15′ και μετά. Πήραμε μια δίκαιη πρόκριση. Την Κυριακή έχουμε έναν τελικό μπροστά μας για να φέρουμε το Κύπελλο που το θέλουμε όλοι».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

«Πάτησε» Ελλάδα ο Λάνγκφορντ (pics)

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ για την «Βασίλισσα». Δείτε εικόνες από την άφιξη του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com