Αρχική / AEKPASSION / Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να επανέλθουμε, να βρούμε το ρυθμό και την εκτελεστική δεινότητά μας»

Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να επανέλθουμε, να βρούμε το ρυθμό και την εκτελεστική δεινότητά μας»

   Οι δηλώσεις του κόουτς της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι του Λαυρίου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του αναφέρθηκε πως η ομάδα του πρέπει να επανέλθει και να βρει το ρυθμό της και να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, ενώ στάθηκε και στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση με το Λαύριο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το Λαύριο ήταν καλύτερο και κέρδισε δίκαια. Έλεγξε τον ρυθμό. Εμείς χάσαμε όλες τις μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός. Είχαμε εκνευρισμό στην επίθεση. Ήμασταν άστοχοι στα ανοιχτά σουτ. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη θα υπάρξουν καλές και κακές στιγμές, καλές και κακές εμφανίσεις. Πρέπει να επανέλθουμε, να βρούμε το ρυθμό και την εκτελεστική δεινότητά μας. Δεν σταματάμε σε ένα παιχνίδι. Κάθε καλός παίκτης που λείπει είναι πρόβλημα, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι πολύ ζόρικη η συνέχεια. Είμαστε σε μια ομάδα με στόχους και πρέπει να είμαστε σε καλό επίπεδο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι έχει απαίτηση. Θα θέλαμε να κερδίσουμε και να έκανε κακή εμφάνιση ο Μορέιρα».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Αντιπρόταση του ΕΣΑΚΕ για Κυριακή, αρνητική η απάντηση της «Βασίλισσας»

Σε μία αντιπρόταση που δεν… στέκει, απάντησε αρνητικά η ομάδα της «Ένωσης». Όπως διαβάσατε πριν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com